Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο mpesagora μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε από τo κατάστημα μας στους Αντιφιλίππους Καβάλας. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

Αποστολή Παραγγελίας

To www.mpesagora.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με εταιρείες courier

H χρέωση υπολογίζεται αναλόγως του όγκου των προϊόντων .

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2,00€ επιπλέον .

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με ένδειξη Μεταφορικής Οι παραγγελίες με προϊόντα που φέρουν την ειδική ένδειξη “Αποστολή με Μεταφορική”, αποστέλλονται μέσω Μεταφορικής εταιρείας και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Η χρέωση των προϊόντων με τη σχετική ένδειξη υπολογίζεται βάσει όγκου . Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων παραγγελιών απαιτείται εξόφληση  μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Παραλαβή από το κατάστημα

Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα. Στα καταστήματά μας επίσης μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας σε σεντόνια, ριχτάρια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, εποχιακά είδη (παπλώματα, κουβερλί, παπλωματοθήκες κλπ) και άλλα λευκά είδη και είδη διακόσμησης. Ωράριο καταστημάτων: Δευ-Τρ-Τετ-Πε-Πα-Σαβ: 9:00-13:30 & Δε-Τε-Παρ: 17:00-20:30, Σαβ:17:00-19:30 Η εξόφληση των αγορών σας στο κατάστημα μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας.